Mängd: 2 port
Ingredienser:
2 stora ägg
5-6 körsbärstomater, hackade
En liten bunt babyspenat
2 msk keso
1 msk riven parmesan
Olivolja att pensla med
En nypa salt
Hackad gräslök, att toppa med
Gör så här:
1. Pensla en 5-10 cm ramekin med olivolja
2. Separera äggvitor från äggulor. Häll ned äggvitorna i en medelstor skål.
3. Lägg äggulorna i 2 separata små skålar, täck med plastfolie och ställ åt sedan.
4. Till skålen med äggvita: addera keso, parmesan och salt.
5. Vispa lätt mixen tills det blandats samman, och häll över till ramekin-formen.
6. Toppa med tomat och spenat och täck med två bitar aluminumfolie.
7. Air fry på 175 ℃ i 10-15 minuter, eller tills äggvitorna är fasta.
8. När äggvitorna är fasta, addera äggulorna och air fry i 30 sek/1 min.
9. Garnera med gräslök, och servera med rostat bröd.