Biscuits

Snabba och enkla biscuits som du kan göra i en Air Fryer.

Ingredienser

3, 1 dl vetemjöl
1 1/4 msk bakpulver
1/4 tsk salt
0,6 dl osaltat smör, mycket kallt
2 tsk strösocker⁠
1,2 dl kärnmjölk

Gör så här

Sätt din Fritaire Air Fryer på 175°C och förbered Air Stand med bakplåtspapper. ⁠
⁠Sikta mjölet tillsammans med bakpulvret i en stor skål och tillsätt sedan sockret och saltet ⁠
Tillsätt smöret och mosa in det i mjölblandningen med fingertopparna tills det bildar små klumpar. ⁠
Gör en brunn i mitten av mjölblandningen och tillsätt kärnmjölken. ⁠
Använd en gummispatel och rör om tills en mjuk deg börjar bildas. För försiktigt ihop degen med händerna och forma en boll. Överarbeta inte degen. ⁠
Använd en rund 5 cm kakform för att skära ut bröden placera kexen på Air-stället och pensla med lite smält smör. Använd resten av degen till att forma ytterligare 2 bröd. ⁠
Air Fry i ca 25 minuter, vänd dom halvvägs igenom, om det behövs. ⁠
Servera varma och njut.