Snabba och enkla biscuits som du kan göra i en Air Fryer.
Ingredienser
3, 1 dl vetemjöl
1 1/4 msk bakpulver
1/4 tsk salt
0,6 dl osaltat smör, mycket kallt
2 tsk strösocker
1,2 dl kärnmjölk
Gör så här
Sätt din Fritaire Air Fryer på 175°C och förbered Air Stand med bakplåtspapper.
Sikta mjölet tillsammans med bakpulvret i en stor skål och tillsätt sedan sockret och saltet
Tillsätt smöret och mosa in det i mjölblandningen med fingertopparna tills det bildar små klumpar.
Gör en brunn i mitten av mjölblandningen och tillsätt kärnmjölken.
Använd en gummispatel och rör om tills en mjuk deg börjar bildas. För försiktigt ihop degen med händerna och forma en boll. Överarbeta inte degen.
Använd en rund 5 cm kakform för att skära ut bröden placera kexen på Air-stället och pensla med lite smält smör. Använd resten av degen till att forma ytterligare 2 bröd.
Air Fry i ca 25 minuter, vänd dom halvvägs igenom, om det behövs.
Servera varma och njut.